Vreau VIP

PRINCIPIILE DE PROTECȚIE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL ȘI ALTE DATE PROCESARE

                                                                             ("Principiile")

                                                                            Versiunea din 25.05.2018

 

 

Siguranța datelor dvs. personale este o prioritate pentru noi. Prin urmare, acordăm atenția cuvenită datelor cu caracter personal și protecției acestora și le procesăm în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, din Directiva 95/46 / CE (Regulamentul general privind protecția datelor cu caracter personal) (denumit în continuare "Regulamentul GDPR") și în conformitate cu aceste principii. În această politică, am dori să vă informăm despre informațiile personale pe care le colectăm despre dvs. și despre modul în care le folosim în continuare.

 

DETALII DE CONTACT:

Datele dvs. personale în condițiile de mai jos vor fi prelucrate de către Frima Digital People, ID: 28197071, cu sediul în Praga 3, Seifertova 9/823, cod poștal 13000, înregistrată în Registrul Comercial al Tribunalului Municipal din Praga, Secțiunea B, Dosar 12855 (denumit în continuare " noi "sau" Bibloo "), este operatorul magazinului online Bibloo.ro şi responsabilul pentru datele dumneavoastră personale. Bibloo nu are în prezent o persoană responsabilă în ceea ce privește datele Dvs. Dacă aveţi întrebări despre Politica noastră de confidenţialitate și de prelucrare a datelor cu caracter personal, inclusiv orice solicitări de a va exercita drepturile Dvs. legale, vă rugăm să ne contactaţi, folosind detaliile de mai jos:

 

- Adresa: BIBLOO, Ringhofferova 115/1, Praga 5, 155 21

- Numărul de telefon: +40 31 229 52 20

- Adresa de e-mail: info@bibloo.ro

 

CE INFORMAȚII PERSONALE COLECTĂM:

Bibloo poate stoca și procesa informațiile dvs.cu caracter personal pe care ni le furnizați în legătură cu utilizarea serviciilor noastre, în special atunci când încheiați un contract de cumpărare cu noi pe site-ul nostru bibloo.ro sau în urma abonării la newsletterele noastre.

Aceasta include, în special, următoarele date cu caracter personal:

 

-        numele, prenumele, data nașterii, adresa de e-mail, numărul de telefon, adresa de domiciliu, adresa de expediere, numărul contului bancar sau numărul cardului de credit, alte date furnizate în mod voluntar, care le furnizați în urma înregistrării sau creării comenzii, sau bunurilor achiziționate

 

 

În legătură cu activitățile pe site-ul nostru, noi colectăm și procesăm adresa IP și cookie-urile. Prelucrarea și utilizarea cookie-urilor este reglementată de Politică separată care poate fi găsită aici.

 

Toate datele cu caracter personal pe care le procesăm provin direct de la dvs.

 

 

 

 

SCOPUL ACESTEI POLITICI:

 

Putem procesa informațiile dvs personale pentru unul sau mai multe din următoarele scopuri:

 

- Gestionarea și procesarea achiziției dvs prin intermediul magazinului nostru online. Noi folosim informațiile dvs. cu caracter personal pentru a vă livra bunurile comandate, pentru a vă informa despre starea comenzii dvs. sau pentru a vă exercita dreptul de a vă retrage din contractul de cumpărare sau reclamație dvs. de bunuri.

-  Gestionarea și procesarea pentru a crea un profil personal pe site-ul nostru

- Trimiterea diverselor anunțuri și newslettere pentru a vă contacta cu detalii referitoare la oferte   speciale, noi produse, promoţii şi alte informaţii.

- Pentru a răspunde la întrebarea dvs. trimisă prin intermediul detaliilor de contact sau prin contactarea la numărului de telefon al serviciului clienți.

- Îmbunătățirea calității serviciilor noastre și dezvoltarea de noi servicii

- Analizarea preferințelor dvs. și afișarea conținutului care corespunde nevoilor dvs. individuale

- Recuperarea creanțelor și exercitarea drepturilor noastre (de exemplu, în cazul unui proces privind serviciile noastre)

- Păstrarea înregistrărilor contabile și îndeplinirea celorlalte atributii statutare.

CE NE OBLIGĂ?

 

Bibloo este autorizată să vă proceseze datele cu caracter personal sau cel puțin unul dintre următoarele privilegii:

 

-        Performanța contractului. Cea mai comună bază legală pentru colectarea și prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este încheierea contractului de cumpărare prin intermediul unui magazin online. Pentru acest scop, vi se cere să ne furnizați informațiile dvs. cu caracter personal, deoarece fără ele nu puteți încheia un contract de cumpărare valabil și nu puteți efectua o achiziție. Contractul, de asemenea, poate fi considerat pentru stabilirea profilului dvs personal pe site-ul bibloo.ro, atunci când condițiile sunt convenite prin acord. Fără oferirii de către dvs. a datelor personale nu vă puteți crea profilul personal.

-        Respectarea obligațiilor legale. În special, în ceea ce privește facturarea și administrarea, datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate pentru a îndeplini obligațiile legale în ceea ce privește taxele și alte reglementări legale.

-        Consimțământul. În unele cazuri, vă procesăm informațiile personale cu acordul dvs. Aceasta include, în special, acordul de a trimite newslettere noastre și anunțuri de marketing. Acordul dvs. poate fi retras în orice moment de dvs. în conformitate cu procedura descrisă în prezentele Instrucțiuni. Neacordarea sau revocarea consimțământului nu este relevantă pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în temeiul unei alte autorizații.

-        Interesele legitime ale Bibloo. De asemenea, suntem autorizați să procesăm datele dvs. cu caracter personal în scopul intereselor noastre legitime. Aceasta se referă în special la marketingul direct sau la securitatea site-ului nostru.

CUI DEZVĂLUIM DATELE DVS ȘI UNDE LE TRANSFERAM:

 

În cadrul acestei autorizări, putem transmite/furniza în același timp informațiile dvs. cu caracter personal următoarelor terțe părți:

 

- Firmei de curierat, care este responsabilă pentru livrarea bunurilor comandate

- Companii din domeniul internetului, în special 2Parale, AdWords, RTB house, Criteo, DoubleClick, Facebook, "Google Analytics (_ga, cid, utmv, utmz, utma, utmb, utmc)", CJ, Glami și Insider.

- Companiile care exploatează PBX-ul nostru în scopuri de asistență pentru clienți

- Furnizori de servicii de plată (furnizori de carduri de plată)

- Consilierii fiscali și juriști în legătură cu exercitarea drepturilor noastre

 - Parteneri responsabili cu procesarea returnărilor

În anumite condiții legale, suntem obligați să furnizăm sau să transmitem datele dvs. cu caracter personal, de exemplu, agențiilor de aplicare a legii (în special Poliția Republicii Cehe) și altor autorități publice.

CARE ESTE PERIOADA DE PĂSTRARE:

 

Bibloo procesează și stochează informațiile dvs. cu caracter personal numai pentru perioada strict necesară pentru scopurile de mai sus. Dacă datele personale sunt procesate pe baza consimțământului dvs. pentru perioada de consimțământ (de obicei 5 ani), cu excepția cazului în care nu sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. După această perioadă, Bibloo își păstrează datele dvs. personale (în special, consimțământul, retragerea consimțământului) în măsura necesară pentru apărarea drepturilor lor.

 

În cazul prelucrării datelor cu caracter personal, Bibloo păstrează datele dvs. cu caracter personal cel puțin pe durata contractului și până la expirarea termenelor legale sau contractuale de prescripție și a termenelor limită pentru exercitarea drepturilor de performanță defectuoasă sau garanție pentru o performanță posibilă, determinare sau apărare a pretențiilor noastre.

În același timp, am dori să subliniem faptul că datele dvs. cu caracter personal sunt păstrate în cazurile în care reglementarea juridică ne impune și numai pentru perioada prevăzută de aceste legi (în special termenele de arhivare pentru documentele contabile și fiscale).

 

CUM SUNT PROTEJATE DATELE DVS PERSONALE:

Toate datele personale pe care le furnizați și pe care le procesăm sunt asigurate prin proceduri și tehnologii standard. Toată securitatea este verificată în mod regulat, mai ales dacă nu există deficiențe în sistem și nici un atac. În același timp, folosim măsuri de securitate pentru a preveni accesul neautorizat la datele dvs. cu caracter personal și pentru a oferi o securitate suficientă în ceea ce privește stadiul actual al tehnicii. Măsurile de securitate adoptate sunt apoi actualizate periodic.

 

Site-ul nostru web și alte sisteme le asigurăm cu măsuri tehnice și organizatorice împotriva pierderii și distrugerii datelor dvs., a accesului neautorizat la datele dvs., modificarea sau difuzarea acestuia. Accesul la profilul dvs. personal este posibil numai după introducerea parolei personale. În acest context, am dori să subliniem faptul că este esențial să nu vă permiteți accesul la datele dvs. de acces cu terțe părți și să vă deconectați întotdeauna după încheierea activității personale, mai ales dacă folosiți computerul împreună cu alte persoane. Bibloo nu își asumă răspunderea pentru folosirea necorespunzătoare a parolelor folosite, cu excepția cazului în care îl determină pe Bibloo să facă acest scop.

 

CE DREPTURI AVEȚI?

Aveți dreptul de a retrage consimțământul. În cazul în care vă procesăm datele dvs. cu caracter personal pe baza consimțământului dvs., aveți dreptul să le revocați în orice moment pe pagina cu privire la datele dvs. personale care sunt disponibile la conectarea dvs. aici. Revocarea consimțământului nu aduce atingere legalității prelucrării datelor dvs. cu caracter personal înainte de a face apel. Revocarea consimțământului în același timp nu afectează prelucrarea datelor dvs. personale pe baza unei alte autorizații, în special în legătură cu procesarea necesară pentru executarea contractului sau îndeplinirea unei obligații legale.

 

Dreptul de a accesa datele dvs. personale. În conformitate cu articolul 15 al Regulamentului GDPR, aveți dreptul de a obține o confirmare a faptului dacă și ce date personale sunt prelucrate de Bibloo și de a avea acces la aceste date personale, inclusiv informații cu privire la scopul prelucrării, categoria datelor cu caracter personal în cauză, destinatarii, timpul programat de stocare a datelor cu caracter personal, ștergerea sau corectarea datelor cu caracter personal, dreptul de a inainta plângere către Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, sursa datelor cu caracter personal, dacă nu au fost obținute direct de la dvs. și faptul că aceasta se referă la procesul de luare a deciziilor automate, inclusiv la stabilirea profilului.

 

Dreptul de modificare și completare. Aveți dreptul să solicitați Bibloo să vă corecteze informațiile cu caracter personal dacă sunt inexacte sau să le completeze dacă sunt incomplete. De asemenea, puteți să vă modificați sau să completați informațiile dvs. cu caracter personal prin profilul dvs personal pe site-ul nostru, dacă v-ați înregistrat.

 

Dreptul de ștergere a datelor / Dreptul de a fi uitat. Aveți dreptul să ștergeți informațiile dvs. cu caracter personal dacă există condiții prealabile legale. În special, în cazurile în care datele cu caracter personal nu sunt necesare în scopurile de mai sus sau dacă v-ați retras consimțământul sau ne-ați opus procesării, nu suntem obligați să continuăm prelucrarea datelor dvs. personale pentru a ne îndeplini obligațiile legale sau pentru a ne determina, exercita sau apăra revendicări legale.

 

Dreptul de restrictionare a prelucrării. Aveți dreptul să restricționați prelucrarea datelor dvs. personale de către Bibloo dacă: a) veți nega neapărat acuratețea datelor dvs. personale (atât timp cât este verificată acuratețea), b) prelucrarea va fi ilegală și veți solicita restricționarea utilizării datelor dvs. personale în locul ștergerii; veți avea nevoie de date pentru a determina, a exercita sau a apăra revendicări legale, chiar dacă Bibloo nu va mai avea nevoie de ele pentru o prelucrare ulterioară sau d) dacă vă opuneți procesării juridice în scopul intereselor noastre legitime (mai ales în contextul marketingului direct).

 

Dreptul de a solicita portabilitatea (exportul) datelor cu caracter personal. Dacă solicitați pe Bibloo, Bibloo va transmite informațiile dvs. personale direct unui alt Administrator sau aveți dreptul să îl obțineți într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și care poate fi citibil în format electronic.

 

Dreptul la obiecție. Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor cu caracter personal pe baza interesului legitim pe care îl are Bibloo, în special în contextul marketingului direct.

 

Decizii individuale automate. Aveți dreptul să nu faceți obiectul unei decizii bazate exclusiv pe procesarea automatizată, inclusiv crearea de profiluri care au efecte juridice asupra dvs. sau care vor avea un efect semnificativ asupra dvs. Cu toate acestea, un astfel de drept nu va fi aplicabil dacă decizia este necesară pentru încheierea sau aplicarea unui contract între dvs. și Bibloo; este autorizată prin legea aplicabilă Bibloo, cu condiția să prevadă măsuri adecvate pentru a-și proteja drepturile, libertățile și interesele legitime; sau se bazează pe consimțământul dvs. explicit.

 

Dreptul de a depune o plângere. Aveți dreptul oricând să depuneți o plângere către Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (A.N.S.P.D.C.P.) în legătură cu prelucrarea datelor dvs. personale.

 

 

 

CÂND SE POATE OPUNE PRELUCRĂRII ȘI CE ÎNSEAMNĂ:

Conform Art. 21 din Regulamentul GDPR aveți dreptul de a se opune la prelucrarea datelor cu caracter personal în cazul în care prelucrarea are loc pe baza autorizației pentru activitatea desfășurată în interes public sau necesare în scopul intereselor legitime Bibloo. Dacă Bibloo astfel încât să se poate opune la prelucrarea datelor dvs. personale în scopuri de marketing direct. Dacă nu doriți, să primiți comunicările noastre comerciale sau newsletter-rele noastre în legătură cu marketingul direct, puteți depune întotdeauna o obiecție împotriva acestei, și nu vom mai stoca datele personale prelucrate în aceste scopuri și alte informații, nu vom continua să trimitem. Puteți depune o obiecție la adresa de e-mail info@bibloo.ro sau făcând clic pe link-ul furnizat în cadrul fiecărei comunicări comerciale electronice cu privire la informațiile pe care nu doriți să primiți (comunicările noastre comerciale).

  • BIBLOO VIP
    Bucurați-vă de cumpărături cu beneficii exclusive.
  • Livrare gratuită
    Livrarea este gratuită pentru comenzile ce depăşesc 199 LEI.
  • 30 de zile pentru returnare
    Produsele achiziţionate pot fi returnate în termen de 30 zile, fără nici un motiv.
  • Livrare rapidă
    Pentru comenzile plasate până la ora 13:00, termenul standard de livrare este de 3-5 zile lucrătoare.
  • 031 229 52 20
    Suntem la dispoziția
    dumneavoastră
    de Luni până Vineri,
    între orele 09:00 – 18:00 
  • Clienţi permanenţi
    Vă mulțumim pentru încredere, avem 98% clienți mulțumiți.
Sus