Vreau VIP

Faceți bani cu programul de afiliere BIBLOO!

Deveniți partener în programul de afiliere BIBLOO! Noi vă oferim produse premium, un serviciu clienți impecabil și oferte zilnice variate. BIBLOO se dezvoltă rapid în Republica Cehă, Slovacia, România, Ungaria și în multe alte țări din Europa. Fiți și dumneavoastră parte a succesului BIBLOO!

6 avantaje

 1. COMISIOANE începând de la 10%. Pentru fiecare comandă terminată și care nu este ulterior anulată veți primi un comision din valoarea comenzii în funcție de performanță. Comercializăm produse premium, comisioanele sunt la rândul lor premium.
 2. PERSONALIZAREA condițiilor. Suntem deschiși pentru a discuta condițiile de colaborare. Cu siguranță vom găsi soluția care vi se potrivește perfect!
 3. DATAFEED - zilnic facem 8 actualizări ale Data Feed-ului cu o gamă largă de produse.
 4. BANNERE - bannere și mesaje publicitare variate la alegere, actualizate zilnic.
 5. SUPORT - sprijin și suport personalizat din partea echipei BIBLOO. Suntem deschiși la idei noi!
 6. VOUCHERE

Cum puteți participa?

 1. Logare, in caz că aveți deja un cont pe CJ (Commission Junction). Alăturați-vă programului de afiliere BIBLOO prin intermediul 2Performant.
1.
Publicarea anunțurilor
BIBLOO
2.
Vizitatorul accesează
anunțul
3.
Efectuează o comandă
la BIBLOO
4.
Primiți comisionul
pentru comandă

Cum funcționează parteneriatul și cum pot adera?

BIBLOO colaborează cu toți cei care doresc să utilizeze eficient paginile electronice pe care le dețin. Dacă de exemplu administrați o pagină web, aveți un blog sau dețineți o bază de date electronică, dacă aveți nevoie de resurse pentru a aduce ceva înbunătățiri canalului media pe care îl administrați sau doriți un câștig suplimentar pentru studii sau analize pentru o dezvoltare ulterioară a acestuia, cu plasarea anunțurilor noastre pe site-ul dumneavoastră vă puteți asigura un venit decent!

Dacă cineva care accesează magazinul nostru on-line a venit de pe pagina dumneavoastră, va fi nevoie de un termen de 40 zile până veți beneficia de comision. Realizarea comenzii durează până la 10 zile. Mai sunt alte 30 de zile de la preluarea comenzii de către client până la expirarea perioadei în care aceasta poate fi returnată. Imediat după acest termen veți beneficia de comision. Mai multe detalii găsiți pe profilul nostru CJ.

Simplu și rentabil

Suntem deschiși pentru orice formă de cooperare și de promovare. Nu ezitați să contactați echipa noastră de afiliere BIBLOO la adresa de e-mail affiliate@bibloo.ro și începeți să câștigați cât mai curând!

 • BIBLOO VIP
  Bucurați-vă de cumpărături cu beneficii exclusive.
 • Livrare gratuită
  Livrarea este gratuită pentru comenzile ce depăşesc 199 LEI.
 • 30 de zile pentru returnare
  Produsele achiziţionate pot fi returnate în termen de 30 zile, fără nici un motiv.
 • Livrare rapidă
  Pentru comenzile plasate până la ora 13:00, termenul standard de livrare este de 3-5 zile lucrătoare.
 • 031 229 52 20
  Suntem la dispoziția
  dumneavoastră
  de Luni până Vineri,
  între orele 09:00 – 18:00 
 • Clienţi permanenţi
  Vă mulțumim pentru încredere, avem 98% clienți mulțumiți.
Sus